Lečenje i sanitetski prevoz do Ribarske banje

Lečenje i sanitetski prevoz do Ribarske banje

Ribarska banja je smeštena u centralnoj Srbiji, nedaleko od Kruševca, na padinama planine Jastrebac. Ova banja je jedinstvena turistička destinacija i moderni zdravstveni centar u Srbiji. Njena lepota proističe iz bogatstva okolnih gustih šuma i čistog vazduha.

U Ribarskoj banji se nalazi šest mineralnih izvora sa izuzetno lekovitom vodom, čiji kvalitet i svojstva se mogu uporediti sa izvorima u francuskim Pirinejima. Voda iz ovih izvora je posebno korisna u lečenju reumatskih oboljenja, deformacija kičme, oboljenja kostiju i zglobova, oporavku nakon preloma i operacija kostiju, degenerativnih oboljenja i slabosti mišićno-koštanog sistema usled povreda ili operacija.

Važno je napomenuti da Ribarska banja nije preporučljiva za trudnice, osobe sa ozbiljnim srčanim oboljenjima i tuberkulozom. Međutim, za većinu ljudi sa različitim zdravstvenim problemima, ova banja može pružiti značajno olakšanje i poboljšanje stanja.

Ribarska banja ima bogatu istoriju, a mnoge poznate ličnosti su posetile ovo mesto, uključujući Aleksandra Karađorđevića, Aleksandra Obrenovića i kraljicu Nataliju. Postoje legende koje pripisuju ime banje ulovu kvalitetne ribe koje su ribari donosili za kneza Lazara, kao i priča da je knjeginja Milica, supruga kneza Lazara, često koristila lekovite vode ove banje u nadi da će se podmladiti. Bez obzira na legende, sigurno je da Ribarska banja pruža stvarno lekovite resurse i pomaže u tretmanu različitih zdravstvenih stanja.


Sanitetski prevoz pacijenata Safe Medic pruža profesionalne usluge osobama kojima je neophodan brz i kvalitetan transport do Ribarske banje uz po potrebi i adekvatna lekarska pomoć. Prevoz bolesnika Safe Medic obezbeđuje siguran sanitetski prevoz do svih banjskih lečilišta u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Nas ne morate da čekate – od trenutka kada nas pozovete, mi smo već spremni i opremljeni, i polazimo do vašeg doma ili drugog mesta sa koga započinjete svoje putovanje. Bez obzira na vremenske uslove, tj. da li je zimsko doba godine i kolovozi su zaleđeni, ili su tropske letnje temperature – sa nama ćete biti zbrinuti na najbolji mogući način; vozila su klimatizovana, tako da će put biti prijatan, a medicinsko osoblje je spremno u svakom trenutku da vam izmeri pritisak, šećer, pruži terapiju koju koristite...

Tagovi: Ribarska banja
Copyright © 2024, Safe Medic. Developed by Animat studio.