SANITETSKI PREVOZ PACIJENATA

PROFESIONALNO, BRZO, RADIMO NON-STOP!


Prevoz pacijenata

Bolest i nevolja, nažalost, ne biraju ni mesto, ni vreme kada će se dogoditi. Svi smo skloni da mislimo: „Meni to ne može da se desi“, ali nas realnost i život uvere u suprotno. Takođe, nemile situacije pogađaju i naše bližnje, članove najuže porodice, rodbinu, prijatelje... – i zbog svega toga je od presudne važnosti da znamo kako da se ponašamo u takvoj situaciji, a ona, po pravilu, nastaje naglo i iznenada i često nas dočeka nespremne i zatečene.

U takvim okolnostima, koje su uvek izuzetno stresne, kako za bolesnu osobu, tako i za porodicu, važno je da imamo nekoga, na koga možemo da se oslonimo – želimo POUZDANOST, BEZBEDNOST, ZNANJE, PROFESIONALNOST – jednostavno, hoćemo da budemo u SIGURNIM RUKAMA.

Upravo zbog svega toga, postoji SAFE MEDIC – prevoz pacijenata u zemlji i inostranstvu.


Zbog čega odabrati SAFE MEDIC?

Prvi razlog je – mi ne spavamo, tj. dostupni smo za vaše pozive od 00-24 h dnevno, radnim danima, vikendima, praznicima, tokom godišnjih odmora... Za nas ne postoji izuzetak, dani kada odmaramo i ne radimo; ništa nam nije preče od profesionalno obavljenog zadatka, tj. prevoza pacijenta do odredišnog mesta; nismo nikada umorni, niti nervozni, već naprotiv – od nas očekujte uvek lepu reč, osmeh, ljubaznost, i pre svega – vrhunsku brižnost.

Sve što smo naveli je profesionalnost sa stanovišta elementarne ljudskosti osoblja koje radi sa bolesnim licima, a sada ćemo navesti razloge zbog kojih bi trebalo da birate nas, a tiču se znanja, stručnosti, opreme koju posedujemo, voznog parka kojim raspolažemo...

Sa nama ste SIGURNI, jer su u svakom trenutku na raspolaganju: kiseonik, defibrilator, infuzione pumpe, EKG, respiratorna i intubaciona oprema, aspirator...

Posvećeni smo tome da pružimo uslugu NAJVIŠEG kvaliteta, i da vam maksimalno olakšamo teške trenutke kroz koje prolazite. Želimo da predstavljamo sigurnu ruku, koja će vas bezbedno odvesti do nadležne bolnice, banje, bilo kog lečilišta... Takođe, za nas ne postoje nerešivi zadaci; iskusni smo profesionalci koji su mnogo puta bili u najrazličitijim situacijama, i znamo kako da pravilno reagujemo, hladne i smirene glave, što sve na drugoj strani, pacijentu i članovima porodice uliva poverenje da će sve, na kraju, biti u redu i kako treba.


Prevoz pacijenata – iskustva

Na sreću, nisu samo teške i krizne situacije razlozi kada nas pacijenti pozivaju; to mogu da budu i lepi događaji, kao što su venčanja, krštenja, razni porodični događaji... Međutim, osoba koja je bolesna, a takođe nije u mogućnosti ni da bude prevezena običnim automobilom ili taksijem, spomenute prigode ne bi trebalo da propusti i zbog toga smo mi tu.

Naša vozila su specijalno opremljena za prevoz starih bolesnih lica, operisanih pacijanata, nepokretnih i teško pokretnih ljudi, i tokom prevoza do odredišta nudimo kompletan nadzor i negu, uz toplu ljudsku reč i osmeh, što sve čini da barem malo zaboravite svoje tegobe i da se opustite i radujete događaju kojem ćete prisustvovati.

SAFE TRANS prevoz pacijenata poseduje vozni park opremljen po najvišim standardima struke, tako da svaki pacijent može komotno da se smesti i da koristi sve uslove udobne vožnje. To važi i za ljude koji su u izuzetno lošem zdravstvenom stanju, za veoma stare osobe, kao i za pacijente sa prelomima i koji su imobilisani gipsom... Asistencija i medicinska pomoć, u svakom momentu su dostupne, jer je određenim ljudima potrebno pratiti vitalne parametre, kao što su nivo kiseonika, kontrolisanje pritiska i sl. Takođe, vodimo računa o terapiji koju pacijent uzima, naročito na relacijama koje traže više vremena za prevoz – na primer, do određenog udaljenog grada u inostranstvu.

Nemojte dozvoliti sebi da se oslanjate na prevoz koji je možda nepouzdan, ili na onaj koji se dugo čeka; mi cenimo svaku sekundu, jer ona za nekoga doslovce može značiti ŽIVOT; zbog toga, od momenta kada uputite poziv sanitetskom prevozu SAFE MEDIC, odmah krećemo u akciju, potpuno smireni i bez stresa, sa jasnim motivom da pomognemo, da olakšamo teške trenutke, a pre svega – da pružimo stručnu uslugu najvišeg kvaliteta, zbog čega ćete kasnije zaključiti da ni oni najteži trenuci u životu nisu nerešivi, ali samo ako znate na koga uvek možete da računate.


Naša lokacija u gradu


Google recenzije:

Copyright © 2024, Safe Medic. Developed by Animat studio.