SANITETSKI PREVOZ PACIJENATA

PROFESIONALNO, BRZO, RADIMO NON-STOP!


Avio prevoz pacijenata

SAFE MEDIC se trudi da svakodnevno napreduje i pruža usluge najvišeg kvaliteta, sa ciljem da se naši pacijenti osećaju sigurno i zbrinuto, jer znaju da će bezbedno stići na odredište, ma gde se ono nalazilo. To takođe znači da smo u stanju da odgovorimo na sva zdravstvena stanja pacijenata, bez obzira da li su u pitanju kardiovaskularni bolesnici, astmatičari, ljudi koji imaju prelome ekstremiteta, povrede unutrašnjih organa i drugi.

U  tom smislu, nova usluga koju vam sa ponosom predstavljamo je avio prevoz pacijenata. To znači da je ceo svet postao mali i “globalno selo“, spram mogućnosti i efikasnosti firme za prevoz pacijenata SAFE MEDIC, kao i njihovih vernih saradnika.


Avio transport bolesnika

Ponekad je stanje pacijenta takvo da prevoz običnim vozilom, ma koliko da je ono komforno i prilagođeno potrebama bolesne osobe, ipak ne zadovoljava kriterijume koji su potrebni.

Osim toga, može da se radi o veoma udaljenoj destinaciji ili čak o drugom kontinentu na koji bi trebalo stići i gde se nalazi odgovarajuća zdravstvena ustanova u kojoj će lice biti lečeno. Tada preporučujemo da se prevoz obavi uz pomoć aviona.


SAFE MEDIC avio prevoz pacijenata


Avio prevoz bolesnika

U prilici smo da vam ponudimo avio prevoz bolesnika na domaćim destinacijama, ali isto tako i evropskim i traskontinentalnim. Za obolelu osobu i njenu porodicu, najvažnije je da znaju da je tokom avio transporta obezbeđena pratnja stručnog tima lekara, a tu je i sva potrebna medicinska oprema.

U zavisnosti od prirode bolesti osobe, avionom će putovati internista, anesteziolog, ortoped, kao i lekari drugih specijalnosti, a tu su i tehničari, koji u svakom trenutku brinu i o najsitnijim detaljima da bi se pacijent osećao prijatno, ugodno i da bi mu svaka potrebna pomoć bila ukazana adekvatno i pravovremeno.


Avio transport pacijenata

Tokom avio prevoza, pacijent može primiti infuziju, biće mu izmeren pritisak, šećer, odnosno, lekari i tehničari pratiće sve vitalne funkcije.

Vrlo je bitna i pozitivna atmosfera koja vlada tokom leta, tako da se naše osoblje trudi da bolesnoj osobi u svakom trenutku uputi toplu reč, osmeh, ljubaznost, a sve iz razloga jer smo svesni da je svaka bolest ili povreda, sama po sebi dovoljno teška i da su u tim momentima izuzetno važne emocije i srdačnost ekipe koja brine o zdravstvenom stanju.


Avio prevoz pacijenata – iskustva

Kao što smo naveli, tokom leta je dostupna najmodernija medicinska oprema za monitoring, kao i praćenje i održavanje svih životnih funkcija obolele osobe. Pored svega navedenog, posedujemo zalihe kiseonika.

Korisno je da znate, da smo u mogućnosti da pratimo pacijente i na redovnim avio linijama, kod svih avio kompanija. To bi takođe značilo da sa pacijentom putuje čitav tim – lekari specijalisti i medicinski tehničari. U pitanju su iskusni ekspetski timovi, koji su posebno obučeni za pratnju pacijenata avio putem. Kroz dugogodišnju praksu, lekari su bili u prilici da prate pacijente u raznim stanjima, kao što su osobe koje imaju povređene ekstremitete ili unutrašnje organe, osobe koje su na respiratoru, ili čak ljude koji su u stanju kome.

Ukoliko vam je potrebna usluga avio prevoza pacijenata, dovoljno je da uputite poziv preduzeću SAFE MEDIC, i dalje ne morate da brinete ni o čemu – mi ćemo sve organizovati, do najsitnijih detalja, kako bi putovanje bolesne osobe proteklo u najboljem redu, uz nadzor i negu, kao i mogućnost i spremnost da se reaguje u nepredviđenim situacijama. SAFE MEDIC prevozi bolesnike posebnim vozilima do aerodroma, a dalje nastavljamo putovanje zajedno do bilo kog odredišta u svetu.


Naša lokacija u gradu


Google recenzije:

Copyright © 2024, Safe Medic. Developed by Animat studio.