Lečenje i sanitetski prevoz do Selters banje

Lečenje i sanitetski prevoz do Selters banje - Safe Medic

Selters banja, smeštena u Mladenovcu, predstavlja organizacioni deo Instituta za rehabilitaciju sa sedištem u Beogradu. Nalazi se na udaljenosti od oko 50 km od Beograda i pruža sveobuhvatnu zdravstvenu rehabilitaciju u oblastima neurologije, reumatologije, ortopedije i pedijatrije. Banja raspolaže sa 300 kreveta u mreži zdravstvenih ustanova, a takođe ima dozvolu Ministarstva turizma za pružanje turističkih i ugostiteljskih usluga za 200 kreveta.

Lokacija Selters banje na padinama planine Kosmaj, blizina Bukulje i planine Venčac, omogućava prisustvo čistog vazduha i lekovite mineralne Selters vode i blata. Zdravstveni turizam je postao neizostavan deo razvoja Selters banje, sa ciljem da se korisnicima pruži što bolja usluga kroz prirodna bogatstva i aktivnosti usmerene ka prevenciji zdravlja.

Banja je opremljena savremenim wellness centrom koji uključuje bazen sa toplom vodom, kade sa podvodnom masažom, mineralne kupke u lekovitoj Selters vodi, lekovito Selters blato, saunu, slanu sobu, ručne masaže. Takođe, tu je i spoljni bazen dimenzija 30m x 16m koji je prilagođen i za decu, rekreativni sadržaji kao što su staze zdravlja, sportski tereni i igrališta, teretana na otvorenom, okruženi prirodnim lepotama četinarskih šuma, parkova i cvetnih aleja.

Selters banja takođe poseduje savremeno opremljen dijagnostički centar koji služi prevenciji i ranom otkrivanju oboljenja. Tim stručnih medicinskih stručnjaka, na čelu sa lekarima specijalistima i subspecijalistima, pruža dijagnostičke usluge kao što su DEXA skener, elektromioneurografija (EMNG), terapija udarnim talasima, infiltracije lekova, rendgen, laboratorija, a uskoro će biti dostupna i hiperbarična komora.

Selters banja se ističe kao mesto gde se spajaju prirodne lepote i moderna medicinska rehabilitacija, pružajući gostima priliku za oporavak, relaksaciju i poboljšanje zdravlja.


Sanitetski prevoz pacijenata Safe Medic pruža profesionalne usluge osobama kojima je neophodan brz i kvalitetan transport do Selters banje uz po potrebi i adekvatna lekarska pomoć. Prevoz bolesnika Safe Medic obezbeđuje siguran sanitetski prevoz do svih banjskih lečilišta u zemlji i inostranstvu, najsavremenijim sanitetskim vozilom.

Nas ne morate da čekate – od trenutka kada nas pozovete, mi smo već spremni i opremljeni, i polazimo do vašeg doma ili drugog mesta sa koga započinjete svoje putovanje. Bez obzira na vremenske uslove, tj. da li je zimsko doba godine i kolovozi su zaleđeni, ili su tropske letnje temperature – sa nama ćete biti zbrinuti na najbolji mogući način; vozila su klimatizovana, tako da će put biti prijatan, a medicinsko osoblje je spremno u svakom trenutku da vam izmeri pritisak, šećer, pruži terapiju koju koristite...

Copyright © 2023, Safe Medic. Developed by Animat studio.